4 Redenen waarom je een heteluchtballonsafari in Kenia moet uitproberen

Naast de mogelijkheid om te genieten van een adembenemend uitzicht van bovenaf, laat een luchtballonvaart u ook een unieke combinatie van spanning en sereniteit ervaren. Hier zijn 4 redenen waarom u deze unieke en ongelofelijke kans niet mag missen:

1. U krijgt een nieuw perspectief
Wanneer je op een luchtballonvaart gaat, zie je het ongelooflijke uitzicht van de Mara’s vanuit een totaal uniek en ander perspectief. U zult echt kunnen genieten van de pittoreske en panoramische landschappen en getuige zijn van vogels die in de toppen van de bomen liggen te roosteren, giraffen die zich onder het bladerdak van het bos verstoppen en de ruggen van krokodillen in de slangenrivieren die eronder liggen.

2. 2. Het zal een ervaring zijn die u zich voor altijd zult herinneren.
Deze nostalgische en romantische manier van vliegen is een ervaring die u zich een leven lang zult herinneren. Je stijgt stil en soepel op naar de wolken en reist waar de wind je mee naartoe wil nemen, terwijl je je verwondert over de prachtige bezienswaardigheden die zich onder je uitstrekken.

3. 3. Het is veilig
Hoe spannend het ook is, ballonvaren is ook een van de veiligste manieren om te vliegen. Dit komt omdat de ballonnen langzaam varen en alle piloten een uitgebreide professionele en internationale opleiding hebben gevolgd. Zo kunt u genieten van het uitzicht terwijl u weet dat u in veilige en bekwame handen bent!

4. Het heeft voordelen voor uw welzijn
Een van de beste dingen van het ballonvaren is dat het ook uw welzijn ten goede kan komen. U zult zich niet alleen gelukkiger voelen tijdens de rit, maar ook nog lang na afloop van de vlucht. De ervaring heeft geleerd dat het endorfine vrijmaakt, uw hartslag verhoogt en de doorbloeding verbetert.